Lasten hoitajat

Tarvitsetko lastenhoitoapua?

Huolehdi omasta jaksamisestasi
ja ihmissuhteista - me hoidamme lapsesi

Lastenhoitoapua voit käyttää omien tarpeittesi mukaan esimerkiksi kun vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää kahdenkeskistä aikaa.

Koulutetut, luotettavat hoitajat

Kaikki lasten hoitajamme ovat käyneet MLL:n lasten hoitajakurssin. Kurssilla he ovat saaneet opetusta mm. eri ikäisten lasten perushoidosta, kehityksestä, viihdyttämisestä ja ensiavusta. Lasten hoitajat ovat pääsääntöisesti opiskelijoita, joten he ovat yleensä parhaiten tavoitettavissa iltaisin ja viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina. Tällä hetkellä listalla on muutama hoitaja, jotka pääsevät myös keskellä arkipäivää.

Hoitajat huolehtivat lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtyvyydestä vanhempien ohjeiden mukaan. Hoitajilla on vaitiolovelvollisuus lasta ja perhettä koskevissa asioissa. Perhe on velvollinen huolehtimaan hoitajan turvallisesta kotimatkasta ilta- ja yöaikaan.

Hinta: - 6,20 €/tunti, jos hoidettavia lapsia on 1-2

- 8,20 €/tunti, jos hoidettavia lapsia on 3 tai enemmän

Palkka maksetaan suoraan hoitajalle. Kilometrikorvaukset sovitaan erikseen. Työaikalain 33§:n mukaan sunnuntaityöstä maksetaan palkka 100%korotettuna eli 12,40€/tunti tai 16,40€/tunti. Hoitajalle annettavan palkkatositteen voit tulostaa alla olevasta liitteestä.

MLL:n ohje hoidettavien lasten lukumäärästä/hoitaja:

- 2 lasta, jos toinen on alle 1- vuotias

- yksi 1-2 vuotias ja 2 yli 2- vuotiasta

- 4 yli 2- vuotiasta

Hoitajan varaaminen tapahtuu soittamalla suoraan listassa olevan hoitajan numeroon (ei tekstiviestillä).Tietoturvasyistä emme julkaise lasten hoitajien listaa netissä. Listan saa ottamalla yhteyttä alla oleviin henkilöihin tai esim. lastenneuvolasta ja Avoin päiväkoti Kimpasta.

Palkkaus ja velvoitteet helposti verkossa

Maksuttoman Palkka.fi:n avulla voit hoitaa palkan laskemisen sekä palkanmaksuun liittyvät ilmoitukset. Myös kotitalousvähennys on helppo hakea Palkka.fi:n kautta.

Voit myös käyttää Palkkaus.fi-palvelua työnantajavelvoitteiden hoitamiseen. Alla mainitut velvollisuudet ja maksut hoituvat palvelulla helposti ja nopeasti, eikä niitä tarvitse itse opetella. Palvelun käyttäminen maksaa 1% bruttopalkasta, vähintään  4€ mutta korkeintaan 10€. Palkkaus.fi löytyy osoitteesta: http://www.palkkaus.fi

Lasten hoitajien toiminta on Orimattilassa MLL:n vapaaehtoistyötä.

Tarvitessanne lasten hoitajaa voitte ottaa yhteyttä joko Miraan tai MLLn Orimattilan osaston numeroon/Outiin.

Mira Hämäläinen p. 040-501 0582, mira@mirtax.fi

MLL, Orimattilan osasto/ Outi Niemitalo p. 040-162 8626, orimattila.mll@gmail.com

Seuraava lastenhoitajakurssi on suunniteltu alkavaksi tammikuussa 2018 Orimattilan MLL:n tilassa (Erkontie 12). Seuraa ilmoitteluamme.