Lasten hoitajat

Tarvitsetko lastenhoitoapua?

Huolehdi omasta jaksamisestasi
ja ihmissuhteista - me hoidamme lapsesi

Lastenhoitoapua voit käyttää omien tarpeittesi mukaan esimerkiksi kun vanhemmat haluavat hetken hengähtää, harrastaa tai viettää kahdenkeskistä aikaa.

Koulutetut, luotettavat hoitajat

Kaikki lasten hoitajamme ovat käyneet MLL:n lasten hoitajakurssin. Kurssilla he ovat saaneet opetusta mm. eri ikäisten lasten perushoidosta, kehityksestä, viihdyttämisestä ja ensiavusta. Lasten hoitajat ovat pääsääntöisesti opiskelijoita, joten he ovat yleensä parhaiten tavoitettavissa iltaisin ja viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina.

Hoitajat huolehtivat lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtyvyydestä vanhempien ohjeiden mukaan. Hoitajilla on vaitiolovelvollisuus lasta ja perhettä koskevissa asioissa. Perhe on velvollinen huolehtimaan hoitajan turvallisesta kotimatkasta ilta- ja yöaikaan.

Hinta: - 9,00 €/tunti, 1-4 lasta

- Sunnuntaityö 18€/tunti, 1-4 lasta

Palkka maksetaan suoraan hoitajalle. Kilometrikorvaukset sovitaan erikseen. Työaikalain 33§:n mukaan sunnuntaityöstä maksetaan palkka 100%korotettuna eli 18,00€/tunti. Hoitajalle annettavan palkkatositteen voit tulostaa alla olevasta liitteestä. (Hinnat tarkastettu valtakunnalliselle tasolle 1.1.2020 alkaen.)

Hoitajan varaaminen tapahtuu soittamalla suoraan listassa olevan hoitajan numeroon (ei tekstiviestillä).Tietoturvasyistä emme julkaise lasten hoitajien listaa netissä. Listan saa ottamalla yhteyttä alla oleviin henkilöihin tai esim. lastenneuvolasta ja Avoin päiväkoti Kimpasta.

Perhe työnajantajana

Perhe toimii hoitajan työnantajana ja on velvollinen huolehtimaan tarvittavista työnantajavelvoitteista. Mm. ilmoitus Tulorekisteriin seuraavan kuun 5.päivään mennessä, TyEL-työeläkevakuutusmaksu ja työttömyysvakuutusmaksusta huolehtiminen sekä tarvittaessa sosiaaliturvamaksusta ja ennakonpidätyksestä. Lisätietoa liitteissä.

Lastenhoitotoiminta on Orimattilassa MLL:n vapaaehtoistyötä.

Kun tarvitset lasten hoitajaa voit ottaa yhteyttä joko Susannaan tai MLLn Orimattilan yhdistyksen numeroon/Katri.

Susanna Eerola p.040-845 3392

MLL Orimattilan yhdistys ry Katri Mäki p. 040-162 8626, orimattilan.yhdistys(at)mll.fi

Kiinnostaisiko toimia MLL lasten hoitajana? Lastenhoitokurssi toteutettiin yhteistyössä Lahden paikallisyhdistyksen kanssa syksyllä 2019. Mikäli sinulla on alan koulutus tai opintoja, voit perehdytyksen kautta tulla mukaan hoitajarinkiin. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit!