Muskari ja soitonopetus

Lukuvuoden 2021-2022 ilmoittautuminen alkaa torstaina 12.8. alaosassa olevalla lomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Toiminnan toteuttaminen edellyttää, ettei voimassa oleviin rajoituksiin tule muutosta.

HUOM! Soitonopetuksen oppilaspaikat täynnä.

MUSKARI

Kiinnostaako musisointi iloisella otteella musiikista nauttien? Jos kiinnostuit, tervetuloa mukaan! Muskarissa lauletaan, soitetaan ja leikitään. Ohjaajana toimii Hanne Syrjäläinen.

Vauva- ja perheryhmissä vanhempi/ mummi tai muu aikuinen on mukana. Perheryhmään voi hyvin osallistua yhdenkin lapsen kanssa.

Muskari kokoontuu Orimattilan MLL:n  toimitilassa, Erkontie 12

(Ostoskeskus Orimatti, karhupatsaan takana),

Ryhmät lukuvuonna 2021 - 2022:

Maanantaina

klo 17:15-18:00     Perhemuskari 1 (0-6 -vuotiaiden perheille)

klo 18:15-19:00     Perhemuskari 2 (3-6 -vuotiaiden perheille)

Tiistaina

klo 14:15-14:45     Vauvaryhmä (0-1 -vuotiaiden perheille)

• Syyslukukausi 23.8.2021 - 10.12.2021. Toimintaa ei syyslomalla (viikko 43).
  • Kevätlukukausi 10.1.2022 - 2.5.2022. Toimintaa ei talvilomaviikolla 9, pääsiäispyhinä tai vappupäivänä.

Hinnat: 65€/ lukukausi (vauvat 30min) tai 80€/ lukukausi (perheryhmä 45min)

• Perheryhmässä maksu ensimmäisestä lapsesta,  lisälapset +20€.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SOITONOPETUS (TÄYNNÄ)

Pianon ja harmonikan soitonopettajana toimii Hanne Syrjäläinen. Tunnit pidetään MLL tilassa maanantaista keskiviikkoon. Huom! Paikat ovat täynnä.

Tunnit ovat 25 minuuttia kestäviä yksilötunteja. Tarkemmat soittotunnin ajat sovitaan erikseen Hannen kanssa. Suositus alaikäraja on 7 vuotta.

• Syyslukukausi 23.8.2021 - 10.12.2021. Toimintaa ei syyslomalla (viikko 43).

Hinta:   225€/lukukausi (15 € x 15 kertaa)

•  MLL jäsenille -10 €/osallistuja (alennus tulee aikuisen jäsenkortilla, ei lapsi- tai nuorisojäsenkortilla)

Muskarin ja soitonopetuksen yhteystiedot:

• Musiikkitoiminnan ohjaaja ja soitonopettaja Hanne Syrjäläinen p. 050 541 3410.
  • Lukukauden aikana Hanne vastaa puheluihin ma,ti ja ke päivinä klo 12-18 (ei kuitenkaan oppitunnin tai ryhmän aikana). Varmimmin tavoitat viestillä.
  • Ilmoitathan ajoissa, jos lapsesi pääsy on jollain kerralla estynyt. Myös tekstiviesti-ilmoitus käy.
  • Muskareissa ja soitonopetuksessa pyritään järjestämään korvaava kerta ohjaajan sairastuessa.
  • Vapaita paikkoja voit ilmoittautumisajan jälkeen kysyä suoraan Hannelta.

Keräämme nimi- ja yhteystiedot vain kyseistä varten. Kauden päätyttyä kerätyt tiedot hävitetään. Tietosuoja: https://www.mll.fi/tietosuojaselosteet/mannerheimin-lastensuojeluliiton-yleinen-tietosuojalauseke/

ILMOITTAUTUMISLOMAKE MUSKARI JA SOITONOPETUS 2021-2022

Ilmoittautumislomake lukuvuoden 2021-2022 muskari- ja soitonopetukseen

HUOM! Soitonopetus on täynnä, varalle voi ilmoittautua. Vanhat oppilaat täyttäkää lomake, jotta saamme ajantasaiset yhteystiedot.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MLL jäsenyys

Huomioithan, että MLL jäsenenä saat jäsenalennusta ja voit edelleen liittyä jäseneksi. Jäsenenä olet mukana tukemassa tärkeää toimintaa ja saat erilaisia jäsenetuja.

Tärkeää! Mikäli sinulla tai lapsellasi on flunssaoireita, ethän tule paikalle. Kädet tulee pestä toimintaan tullessa ja lähtiessä ja huomioidaan muutenkin riittävä etäisyys muihin osallistujiin. Odotattehan ulkopuolella, että mahdolliset edelliset ryhmäläiset ovat ehtineet lähteä. Mikäli koronatilanteeseen tulee muutosta, otamme varauksen perua/ keskeyttää toimintaa. Pidetään yhdessä huolta toinen toistemme turvallisuudesta.