Muskari ja soitonopetus

Soitonopetus alkaa ma 11.1.2021. Paikat täynnä.

Muskaritoiminta käynnistyy, kun alueelliset rajoitukset sen sallivat.

Voit ilmoittautua mukaan etusivun lomakkeella. Lopullinen hinta määrittyy alkamisajankohdan mukaan. Liity myös MLL jäseneksi. Jäsenmaksu vuonna 2021 on 25€.  Jäsenenä saat alennusta -10€/ryhmä. Lisäksi olet mukana tukemassa tärkeää toimintaa paikallisella ja valtakunnallisella tasolla.

Ryhmät edellyttävät vähintään 6 osallistujaa. Koronatilanne voi vaikuttaa tulevaan kauteen, joten otamme tarvittaessa varauksen perua/ keskeyttää toimintaa.

Tärkeää! Mikäli sinulla tai lapsellasi on flunssaoireita, ethän tule paikalle. Kädet tulee pestä toimintaan tullessa ja lähtiessä ja huomioidaan muutenkin riittävä etäisyys muihin osallistujiin. Odotattehan ulkopuolella, että mahdolliset edelliset ryhmäläiset ovat ehtineet lähteä. Mikäli koronatilanteeseen tulee muutosta, otamme varauksen perua/ keskeyttää toimintaa. Pidetään yhdessä huolta toinen toistemme turvallisuudesta.

MUSKARI

Kiinnostaako musisointi iloisella otteella musiikista nauttien? Jos kiinnostuit, tervetuloa mukaan!Muskarissa lauletaan, soitetaan ja leikitään. Ohjaajana toimii Hanne Syrjäläinen. Vauva- ja perheryhmissä vanhempi on mukana. Tenavat musisoivat Hannen kanssa, mutta tenaviinkin voi vanhempi tulla mukaan.

Muskari kokoontuu Orimattilan MLL:n  tilassa Ostoskeskus Orimatissa (Erkontie 12).

Ryhmät lukuvuonna 2020 - 2021:

Maanantai

klo 14:15-14:45     Vauvaryhmä

Tiistai

klo 17:15-18:00     Perhemuskari

• Syyslukukausi 24.8.2020 - 11.12.2020. Toimintaa ei syyslomalla.
  • Kevätlukukausi 8.3. - 15.5.2021 (10 kertaa)
  • Toimintaa ei talvilomaviikolla 9, pääsiäispyhinä tai vappupäivänä.

Hinnat: 45€/ kevätkausi (vauvat 30min) tai 55€/ lukukausi (perheryhmä 45min) 10 kokoontumiskertaa (norm. lukukauismaksu 60€/80€ 15 kertaa)

• Perheryhmässä maksu ensimmäisestä lapsesta,  lisälapset +20€.
  • Muista hinnoista saa sisaralennusta -10% toisesta lapsesta.
  • MLL:n jäsenalennus -10 €/perhe/lukukausi. (jäsenalennus tulee aikuisen jäsenkortilla, ei lapsi- tai nuorisojäsenkortilla)

SOITONOPETUS (TÄYNNÄ)

Pianokoulua ja harmonikansoiton opetusta pitää Hanne Syrjäläinen. Tunnit pidetään MLL tilassa maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin. Huom! Paikat ovat täynnä.

Tunnit ovat 30 minuuttia kestäviä yksilötunteja. Tarkemmat soittotunnin ajat sovitaan erikseen Hannen kanssa. Suositus alaikäraja on 7 vuotta, yläikärajaa ei ole eli otamme myös aikuisia.

Syyslukukausi 24.8.- 11.12.2020. Toimintaa ei syyslomalla.

Kevätlukukausi 11.1.- 14.5.2021.

Toimintaa ei talvilomaviikolla 9, pääsiäispyhinä tai vappupäivänä.

Hinta:   170€/lukukausi (15 kertaa, 30min/kerta)

Sisaralennus -10% toisesta lapsesta

MLL jäsenalennus -10 €/perhe (alennus tulee aikuisen jäsenkortilla, ei lapsi- tai nuoriso-

jäsenkortilla)

Muskarin ja soitonopetuksen yhteystiedot:

• Ohjaaja Hanne Syrjäläinen p. 040 544 2157.
  • Lukukauden aikana Hanne vastailee puheluihin ma,ti ja to päivinä klo 12-18 (ei kuitenkaan oppitunnin tai ryhmän aikana).
  • Ilmoitathan ajoissa, jos lapsesi pääsy on jollain kerralla estynyt. Myös tekstiviesti-ilmoitus käy.
  • Muskareissa ja soitonopetuksessa pyritään järjestämään korvaava kerta ohjaajan sairastuessa.
  • Vapaita paikkoja voit kysyä suoraan Hannelta.

Tärkeää!

MLL jäsenyys

Huomioithan, että MLL jäsenenä saat jäsenalennusta ja voit edelleen liittyä jäseneksi. Jäsenenä olet mukana tukemassa tärkeää toimintaa ja saat erilaisia jäsenetuja.

MLL Orimattilan yhdistys ry:n jäsenenä saat alennusta muskarista ja soitonopetuksesta.

Liity MLL:n jäseneksi ja olet mukana tukemassa tärkeää toimintaa.