Satujumppa

Etsimme satujumpalle parhaillaan ohjaajaa. Kiinnostuitko tai tiedätkö sopivan henkilön? Ole yhteydessä Katri Mäki p.040 162 8626.

MLL tarjoaa yhteistyössä Kuntokertun kanssa Opi liikkuen -verkkokurssin 1-3 -vuotiaiden huoltajille. Kurssilla opit ymmärtämään, miten lapsesi oppii liikunnan ja liikkeen kautta ja sisältää lasten rakastamia Kunto Kertun liikunnallisia satuja. Laita emailia orimattilan.yhdistys@mll.fi, niin saat henkilökohtaisen tunnuksen valmennukseen. Valmennus on käytössä 31.3. Asti.

Iloisia liikuntahetkiä! Lisätietoa: https://opiliikkuen.thinkific.com/pages/coming_soon

Tärkeää! Mikäli sinulla tai lapsellasi on flunssaoireita, ethän tule paikalle. Kädet tulee pestä toimintaan tullessa ja lähtiessä ja huomioidaan muutenkin riittävä etäisyys muihin osallistujiin. Odotattehan ulkopuolella, että mahdolliset edelliset ryhmäläiset ovat ehtineet lähteä. Mikäli koronatilanteeseen tulee muutosta, otamme varauksen perua/ keskeyttää toimintaa. Pidetään yhdessä huolta toinen toistemme turvallisuudesta.

Satujumppa on tarkoitettu 4-7 vuotiaille lapsille ja kokoontuu

keskiviikkoisin klo 18:00-18:45 MLL tilassa, Erkontie 12

Syyslukukausi: 26.8.- 11.12.2020

Kevätlukukausi: 10.3.-12.5.2021 (AUKI)

Hinta: 55€ / kevätkausi (norm. lukukausi 80€)

MLL:n jäsenalennus -10 €/perhe

sisaralennus -10% toisesta lapsesta

Huom! jäsenalennuksen saa aikuisen jäsenkorttia näyttämällä (alennusta ei tule lapsi- tai nuorisojäsenkortilla).

Mukaan mahtuu max 10 osallistujaa. Toiminnassa huomioidaan koronavarotoimenpiteet. Tarkemmat ohjeet annetaan ilmoittautuneille.

Ohjaaja: Etsimme parhaillaan ohjaajaa toiminnalle.

Ilmoittautumiset etusivun lomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.