Satujumppa

Satujumpan kevätkauden aloitus selviää 25.1. jälkeen. Tavoite aloittaa toiminta 3.2.2021.

Etsimme satujumpalle parhaillaan ohjaajaa. Kiinnostuitko tai tiedätkö sopivan henkilön? Ole yhteydessä Katri Mäki p.040 162 8626.

Tärkeää! Mikäli sinulla tai lapsellasi on flunssaoireita, ethän tule paikalle. Kädet tulee pestä toimintaan tullessa ja lähtiessä ja huomioidaan muutenkin riittävä etäisyys muihin osallistujiin. Odotattehan ulkopuolella, että mahdolliset edelliset ryhmäläiset ovat ehtineet lähteä. Mikäli koronatilanteeseen tulee muutosta, otamme varauksen perua/ keskeyttää toimintaa. Pidetään yhdessä huolta toinen toistemme turvallisuudesta.

Satujumppa on tarkoitettu 4-7 vuotiaille lapsille ja kokoontuu

keskiviikkoisin klo 18:00-18:45 MLL tilassa, Erkontie 12

Syyslukukausi: 26.8.- 11.12.2020

Kevätlukukausi: 3.2.-19.5.2021

Hinta: 80€ /lukukausi

MLL:n jäsenalennus -10 €/perhe

sisaralennus -10% toisesta lapsesta

Huom! jäsenalennuksen saa aikuisen jäsenkorttia näyttämällä (alennusta ei tule lapsi- tai nuorisojäsenkortilla).

Ohjaaja: Etsimme parhaillaan ohjaajaa toiminnalle.

Ilmoittautumiset etusivun lomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.