Tanssitan vauvaa

Ryhmän aloitus on siirretty KEVÄÄSEEN 2018 ohjaajan olkapäävamman vuoksi.

Mukaan mahtuu 10 ensiksi ilmoittautunutta, joten ilmoittaudu heti, jos kiinnostaa.

Jotta ryhmä perustetaan, tarvitaan viisi (5) ilmoittautunutta!

Tanssitan vauvaa on äidille/isälle ja vauvalle tarkoitettu ryhmä. Ryhmä kokoontuu 10 kertaa liikkumaan mukavasti ja pehmeästi musiikin tahdissa. Mukaan voit tulla, kun lapsesi on täyttänyt 3kk, mutta on alle 1-vuotias ja viihtyy sylissä.

Liikunnallinen osuus kestää 45min/kerta ja sen jälkeen on mahdollisuus jäädä "kahvittelemaan" ja vaihtamaan kuulumisia toisten äitien/isien kanssa.

Mukaan tarvitset:

-vaatteet, joissa on mukava liikkua

-jumppa-alustan itsellesi (myös paksu pyyhe käy)

-vauvalle oma alusta

-jumppatossut tai paljaat jalat

-juomapullon

-lelu vauvalle äidin / isän venyttelyn ajaksi

Tunnin rakenne:

Alussa on aina tervehdyslaulu ja sen jälkeen siirrytään varsinaiseen tanssiosuuteen. Ensin lämmitellään isoja lihaksia valssin tahdissa. Lämmittelyn jälkeen tehdään sykettä nostavia tanssikuvioita, vahvistetaan reisi-, selkä- ja vatsalihaksia kukin oman vointinsa ja kuntonsa mukaan. Lopussa on rauhallinen osuus ja loppuvenyttelyt. Kyseessä ei siis ole mikään muskari vaan  kuntoa kohottavaa liikuntaa oman kunnon mukaan. Varaudu siis siihen, että syke nousee ja pieni hiki voi tulla pintaan!

Vauva kulkee jokaisessa tanssissa vanhemman mukana ja siksi joka tanssin jälkeen tarpeen mukaan lepuutellaan hartiat ja kädet.

Ryhmää vetää MLL:n kouluttama Tanssitan vauvaa- ohjaaja.

Hinta: ei jäsenille 60€/10 kertaa

jäsenille 50€/10 kertaa

Kokoonnumme MLL:n omassa tilassa (samassa tilassa on myös muskari ja perhekahvila).

Jos tarvitset isommille sisaruksille hoitajaa ryhmän ajaksi, niin Avoin päiväkoti Kimpassa on lapsiparkki auki samaan aikaan.

Mukaan mahtuu 10 vanhempi+vauva- paria.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: MLL/ Outi Niemitalo p. 040-162 8626 orimattila.mll@gmail.com