Temppukerho (ent.Satujumppa)

Temppukerho (ent. Satujumppa)

Kevätkauden aloitus siirtyy ti 1.2.2022. Kevätlukukausi 1.2.- 24.5.2022. Seuraamme voimassa olevia rajoituksia lasten ja nuorten harrastustoiminnan osalta. Ryhmä täynnä, mutta varalle voi ilmoittautua.

Iloista liikuntaa 4-6-vuotiaille tiistaisin klo 18:00-18:45 Fitmill Studiolla MLL tilan naapurissa, Erkontie 12. 

Syyskausi: 7.9.-14.12.2021  (ei syyslomalla viikko 43)

Kevätkausi: 1.2.- 24.5.2022 (ei talvilomalla viikko 9) Ilmoittautumiset kevätkaudelle marraskuussa

Hinta: 80 €/lukukausi

           MLL:n jäsenalennus -10 €/lapsi

          *Huom! jäsenalennuksen saa aikuisen jäsenkorttia näyttämällä (alennusta ei lapsi- tai nuorisojäsenkortilla). Voit vielä liittyä jäseneksi (25€/vuosi). *

Mukaan mahtuu 8-12 osallistujaa. Toiminnassa huomioidaan koronavarotoimenpiteet. Tarkemmat ohjeet annetaan ilmoittautuneille.

Ilmoittautumiset  23.8. alkaen alle aukeavalla  ilmoittautumislomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

Vanhemmat voivat treenata ohjatusti samaan aikaan lasten tunnin kanssa.

Hinta / aikuinen 105€/kausi. Aikuisten tunnit lisätietoja 0445911271 / Tinja, Fitmill Studio

 

Keräämme nimi- ja yhteystiedot vain kyseistä varten. Kauden päätyttyä kerätyt tiedot hävitetään. Tietosuoja: https://www.mll.fi/tietosuojaselosteet/mannerheimin-lastensuojeluliiton-yleinen-tietosuojalauseke/

 

ILMOITTAUTUMISLOMAKE TEMPPUKERHO

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2021-2022 Temppukerhoon

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

* MLL jäsenyys

Huomioithan, että MLL jäsenenä saat jäsenalennusta ja voit edelleen liittyä jäseneksi. Jäsenenä olet mukana tukemassa tärkeää toimintaa paikallisella ja valtakunnallisella tasolla ja saat perheellesi erilaisia jäsenetuja.

  • Jäsenmaksu on 25€/vuosi. Voit liittää alaikäiset lapset ilman erillistä maksua jäseniksi.
  • MLL jäsenenä olet mukana tukemassa tärkeää toimintaa. Saat myös erilaisia jäsenetuja, kuten Lapsemme-lehden sekä alennuksia liikkeistä ja palveluista. https://www.mll.fi/tietoa-mllsta/jasenyys/jasenedut/ 
  • Voit liittyä jäseneksi tästä: https://liityjaseneksi.mll.fi/
  • Mikäli liityt jäseneksi ennen laskun saamista, ilmoitathan siitä vielä ohjaajalle.

 

Tärkeää! Mikäli sinulla tai lapsellasi on flunssaoireita, ethän tule paikalle. Kädet tulee pestä toimintaan tullessa ja lähtiessä ja huomioidaan muutenkin riittävä etäisyys muihin osallistujiin. Odotattehan ulkopuolella, että mahdolliset edelliset ryhmäläiset ovat ehtineet lähteä. Mikäli koronatilanteeseen tulee muutosta, otamme varauksen perua/ keskeyttää toimintaa. Pidetään yhdessä huolta toinen toistemme turvallisuudesta.