Jäsenyys

Jäsenenä voit osallistua yhdistyksemme toimintaan oman aktiivisuutesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaan, jäsenvastaavaan tai hallituksen jäseniin. Yhteystiedot -sivulta löydät puhelinnumerot ja sähköpostin, joista voit tiedustella enemmän asiaan liittyen.

Panos, jonka annat lasten-, nuorten- ja lapsiperheiden hyväksi tehtävään vapaaehtoistyöhön, on aivan itsestäsi kiinni. Halutessasi voit tukea toimintaamme rivijäsenenä, mutta voit myös ottaa osaa toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen, voit olla esim. vapaaehtoinen talkoolainen tapahtumissa, perhekahvilassa tai hallituksessa aktiivinen toimija. Tai jotain siltä väliltä.

Orimattilan yhdistys ry:n jäsenmaksu on 25€/vuosi.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä esim. muskarista tai tapahtumista saatavan liittymislomakkeen tai näppärästi netissä viereisen linkin kautta. Vanhat jäsenet saavat uuden jäsenkortin automaattilsesti maaliskuussa.

Jäsenenä saat valtakunnallisia jäsenalennuksia. Paikallisesti saat alennuksia yhdistyksemme ryhmätoiminnasta ja mm. kotieläinpuiston kausikortista.

Kevät- ja syyskokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille. Tervetuloa niihin mukaan! Kokousten päivämäärät ilmoitamme tämän sivuston etusivulla noin pari viikkoa ennen kokousta.

MLL Orimattilan yhdistys ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään

perjantaina 30.10. klo 17.00 alkaen ravintola Tehtaassa (Erkontie 11, Orimattila).

Koronatilanteen vuoksi tänä vuonna yhdistyksen sääntömääräiset vuosikokoukset pidetään samana iltana. Klo 17.00 sääntömääräinen kevätkokous, jonka jälkeen välissä yhdistyksen kustantama ruokailu osallistujille ja viimeistään  klo 19.00 alkaen sääntömääräinen syyskokous. Ruokailua varten pyydämme ennakkoilmoittautumista maanantaihin 26.10. klo 12  mennessä yhdistyksen sähköpostiin. Syyskokouksessa valitaan myös uusi hallitus vuodelle 2021. Kiinnostuitko? Olet lämpimästi tervetullut mukaan tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä.

Paikalliset jäsenedut

MLL:n musiikkileikkikoulusta       -10€/perhe/kausi

MLL:n soitonopetuksesta             -10€/perhe/kausi

MLL:n satujumpasta                     -10€/perhe/kausi

MLL:n toimitilan vuokrasta            -10€/kerta

Orimattilan Kotieläinpuisto           -10% kausikortista

MLL jäsenille uusia etuja syksyyn 2020:

LASTEN TREENIT STARTTAAVAT 22.8.2020

Ketteryyttä leikkimielellä osaavassa ympäristössä!

Hauska lämmittely (hipat/eläinliikkeet)

Tekniikkaosuus (nopeus-ketteryys-tasapaino-koordinaatio)

Leikki

Ryhmäytyminen

Loppurentoutus tai venyttely

Lauantaisin klo:11:15-12

Ikäsuositus 3-7v

10krt/50€ (norm.60€) *yhteistyössä MLL

Lisäksi liikuntaa aikuisjäsenille etuhintaan: Aikuisten 10 krt-kortti 59€ (norm. 69€).

*MLL100 vuotta juhlavuoden kunniaksi kampanjahintaan lasten treenit 10krt/50€ (norm.60€) ja aikuisten 10krt/59€ (norm. 69€) Edut saat MLL  (aikuisen) jäsenkortilla.

Lunastus tiskiltä infon aukioloaikana / nettikaupasta 21.9.2020 alkaen

FitmillStudio