Jäsenyys

Jäsenenä voit osallistua yhdistyksemme toimintaan oman aktiivisuutesi mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä toiminnanjohtajaan, jäsenvastaavaan tai hallituksen jäseniin. Yhteystiedot -sivulta löydät puhelinnumerot ja sähköpostin, joista voit tiedustella enemmän asiaan liittyen.

Panos, jonka annat lasten-, nuorten- ja lapsiperheiden hyväksi tehtävään vapaaehtoistyöhön, on aivan itsestäsi kiinni. Halutessasi voit tukea toimintaamme rivijäsenenä, mutta voit myös ottaa osaa toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen, voit olla esim. vapaaehtoinen talkoolainen tapahtumissa, perhekahvilassa tai hallituksessa aktiivinen toimija. Tai jotain siltä väliltä.

Orimattilan yhdistys ry:n jäsenmaksu on 25€/vuosi.

Jäseneksi voit liittyä täyttämällä esim. muskarista tai tapahtumista saatavan liittymislomakkeen tai näppärästi netissä viereisen linkin kautta. Vanhat jäsenet saavat uuden jäsenkortin automaattilsesti maaliskuussa.

Jäsenenä saat valtakunnallisia jäsenalennuksia. Paikallisesti saat alennuksia yhdistyksemme kerhoista.

Kevät- ja syyskokoukset ovat avoimia kaikille jäsenille. Tervetuloa niihin mukaan! Kokousten päivämäärät ilmoitamme tämän sivuston etusivulla noin pari viikkoa ennen kokousta.

Paikalliset jäsenedut

MLL:n musiikkileikkikoulusta       -10€/perhe/kausi