Tukijat ja yhteistyökumppanit

Paikalliset yritykset voivat ryhtyä paikallisyhdistyksemme KANNATUSJÄSENIKSI.

Kannatusjäsenenä voit pienelläkin tuella vaikuttaa merkittävästi orimattilalaisten lapsiperheiden hyvinvointiin. Voitte valita kannatusjäsenmaksun juuri yrityksellenne sopivaksi (esim. 50€/vuosi tai 100€/vuosi...). Kannatusjäsenmaksu jää lyhentämättömänä paikallisyhdistyksen hyväksi.

Kannatusjäsenasioissa ota yhteys toiminnanjohtajaan Katri Mäki p. 040-162 8626, orimattilan.yhdistys(at)mll.fi

Seuraavat yritykset tukevat paikallisyhdistyksemme toimintaa:

Antikvariaatti Finlandia Kirja         https://www.finlandiakirja.fi

K-Supermarket                             www.k-supermarket.fi

Motopalvelu Niemitalo OY            www.motopalvelu.com

T:mi Mirtax                                    www.mirtax.fi

Orimattilan Osuuspankki              www.op.fi/web/op-orimattila

Osuuskauppa Hämeenmaa          www.s-kanava.fi/web/hameenmaa/sponsorointi

Kymenlaakson sähkö                   www.ksoy.fi/

Pulla-Pojat                                    www.pulla-pojat.fi/

Myrskylän Säästöpankki       www.saastopankki.fi/fi-fi/pankit-ja-konttorit/myrskylan-saastopankki

Kirpputori Riitukka

K-Supermarket tukee toimintaa lahjoittamalla kahvileivät Perhekahvilaan ja Terhokerhoon. Uutena Pullapojat ovat lahjoittaneet leipiä kauttamme pienten Nuokun välipalaksi.

Nuorten kohtaamispaikkatoiminnan kehittämiseen saamme vuonna 2019 Kannustajat -tukea Osuuskauppa Hämeenmaalta sekä Orimattilan Osuuspankilta sponsoritukea. Myös Finladia Kirjan tuki on kohdennettu tähän vuonna 2019.

Orimattilan Osuuspankki tukee MLL kesätoimintaa koululaisille ja lapsiperheille vuonna 2020.

Myrskylän säästöpankki teki toukokuussa 2019 lahjoituksen vähävaraisten lapsiperheiden Joulupuu -keräyselle. Tuesta mahdollistetaan myös liikuntaharrastuksia.

Kymenlaakson Sähkö tukee yhdistyksemme kautta kulttuuriharrastustoimintaa lapsille ja nuorille.

Kirpputori Riitukka tukee toimintaa maksuttomalla kirppispöydällä ja sen myynnnin lyhentämättömällä tuotolla. Myytäviä hyväkuntoisia tuotteita voit toimittaa MLLn toiminnanjohtajalle ja siten osallistua toiminnan tukemiseen.

Harrastustoiminnan hakemukset

Vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastustoimintaan otamme vastaan ensisijaisesti yhteistyötahojen (sosiaalitoimi, seurakunnan diakoniatyö, neuvola) kautta. Harrastuksia voidaan tukea max  100€/ lapsi tai nuori syksyn 2019 tai kevään 2020 harrastukseen maksamalla kyseisen harrastuksen lasku tai sen osasuorituksen. Lisätietoa toiminnanjohtaja Katri Mäeltä.

Kutsumme yrityksiä ja myös muita mukaan tukemaan ennaltaehkäisevää toimintaa Orimattilan alueella. Etenkin nuorten kohtaamispaikkatoimintaan toivomme mukaan tukijoita. Pienten Nuokun (3-5 lk) toiminta käynnistyi syksyllä 2019 yhteistyössä kaupungin nuorisopalvelujen, Orimattilan seurakunnan, Ampun 4H:n ja MLL Orimattilan yhdistyksen toimesta. Toimintaa jatketaan kevääällä 2020. Lisäksi keväällä 2020 tarkoitus on aloittaa yhteistyössä nuorisokahvilan pilotointi. Etsimme myös kiinnostuneita vapaaehtoisia mukaan. Uutena toimintana keväällä 2020 käynnistetään lukumummi ja -vaaritoimintaa alakouluilla. Lisätietoa toiminnanjohtaja Katri Mäeltä.

Lämmin kiitos kaikille jo toimintaamme tukeville!

Olisiko Sinun yrityksesi halukas tukemaan toimintaa, kuten nuorten tai lapsiperheiden kohtaamispaikkatoimintaa tai tukemaan paikallisia lapsia ja nuoria mahdollistamalla harrastuksia? Ota yhteyttä, jos kiinnostuit.