Etsimme uutta toiminnanjohtajaa

1.4.2019

PAIKALLISYHDISTYKSEMME ETSII TOIMINNANJOHTAJAA

MLL, Orimattilan yhdistys ry hakee TOIMINNANJOHTAJAA osa-aikaiseen (30 tuntia/viikko) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 1.6.2019.
Toiminnanjohtajan tehtävänkuvaan kuuluu mm. paikallisen MLL toiminnan kehittäminen ja organisointi, lähiesimiehenä toimiminen sekä talouden seuranta. Työskentelet hyvässä yhteistyössä henkilöstön, hallituksen, paikkakunnan perheiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.
Odotamme sinulta joustavuutta, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja sekä johtamiskykyä. Työ edellyttää oman auton käyttöä. Toivomme sinulta kokemusta yhdistystyöstä sekä kirjanpitotaitoa. Työ sisältää vaihtelevasti myös ilta ja viikonloppu töitä.

Kelpoisuusehtona on soveltuva AMK-tutkinto tai vastaava .
Noudatamme 4 kk:n koeaikaa. Palkka määräytyy Yksityisen Sosiaalipalvelualan TES:n mukaan.
Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelystä (Rikoslaki 6 § 2 mom.). Lääkärintodistus soveltuvuudesta on toimitettava koeajan aikana. 
Lisätietoja saa toiminnanjohtaja Outi Niemitalolta p. 040-162 8626
Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään sähköpostilla orimattilan.yhdistys@mll.fi. Laita sähköpostiin otsikko Hakemus ja liitteeksi cv. Haku päättyy 5.4.2019.