Muskarit ja soitonopetus

HUOM! Vauva- ja 5-6vuotiaiden ryhmät peruttu tässä vaiheessa vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Uusi yritys loppuvuodesta/ tammikuussa 2023. Seuraa tiedotusta. Ryhmien aloitus edellyttää minimi 6 lasta/ryhmä.

MUSKARIRYHMÄT

Muskarissa lauletaan, liikutaan, loruillaan, ja musisoidaan yhdessä innostuen eri teemoista.

• Leikki-ikäiset 1,5 - 4v/ sisarusmuskari Iltaryhmä tiistaisin klo 16.30 - 17.15
  • Kausi alkanut 30.8. muutama mahtuu vielä!
  • Ryhmä yli 1,5 -vuotiaille ja/tai perheen 0-4v. sisaruksille yhdessä aikuisen kanssa.

• Seuraavat ryhmät järjestetään, mikäli uusia ilmoittautuu riittävästi:

• Vauvat 3kk - 1v tiistaisin klo 13.00-13.30/ 15.50-16.20 (Huom! alkaa myöhemmin, kun ryhmä saadaan täyteen, jolloin sovitaan myös kokoontumisaika) Vauvan ja vanhemman yhteinen musiikillinen hetki.
  • Leikki-ikäiset 5 - 6v keskiviikkoisin 17.30 - 18.15 (alkaa myöhemmin, kun ryhmä saadaan täyteen) Ryhmä 5 - 6 vuotiaille lapsille ilman vanhempaa.

• Syyslukukausi 30.8. - 13.12.2022. (Toimintaa ei syyslomalla viikko 43 tai itsenäisyyspäivänä 6.12.) 14 kertaa
  • Hinnat: 60€/ syyskausi (vauvat 30min) tai 75€/ syyskausi (Sisarus/leikki-ikäisten ryhmä 45min) 14 kertaa
  •
  • Kevätlukukausi 16.1. -  10.5.2023. (Toimintaa ei talvilomaviikolla 9, pääsiäispyhinä tai vappupäivänä.) 16 kertaa
  • Hinnat: 70€/ kevätkausi (vauvat 30min) tai 85/ kevätkausi (Sisarus/leikki-ikäisten ryhmä 45min) 16 kertaa

• Sisarusryhmässä maksu ensimmäisestä lapsesta,  lisälapset +20€.
  • MLL:n jäsenalennus -10 €/perhe/lukukausi. (jäsenalennus tulee aikuisen jäsenkortilla, ei lapsi- tai nuorisojäsenkortilla)

Muskarin ja soitonopetuksen yhteystiedot:

• Musiikkitoiminnan ohjaaja ja soitonopettaja Selma Palo-Kiuru. Tavoitat Selman ti-ke numerosta: 040 5442157.
  • Ilmoitathan, jos lapsesi osallistuminen on jollain kerralla estynyt. Myös viesti-ilmoitus käy.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SOITONOPETUS

HUOM! Soitonopetuksen oppilaspaikat täynnä. Selma sopii paikoista oppilaiden kanssa. Varalle voi ilmoittautua.

Pianon soitonopettajana toimii Selma Palo-Kiuru Tunnit pidetään MLL tilassa tiistaisin ja keskiviikkoisin. Huom! Paikat ovat täynnä.

Tunnit ovat 25 minuuttia kestäviä yksilötunteja. Tarkemmat soittotunnin ajat sovitaan erikseen Selman kanssa. Suositus alaikäraja on 7 vuotta.

Hinta:   210 €/syyskausi (15€ x 14 kertaa)

240 €/lukukausi (15 € x 16 kertaa)

•  MLL jäsenille -10 €/osallistuja (alennus tulee aikuisen jäsenkortilla, ei lapsi- tai nuorisojäsenkortilla)

-

Keräämme nimi- ja yhteystiedot vain kyseistä varten. Kauden päätyttyä kerätyt tiedot hävitetään. Tietosuoja: https://www.mll.fi/tietosuojaselosteet/mannerheimin-lastensuojeluliiton-yleinen-tietosuojalauseke/

ILMOITTAUTUMISLOMAKE MUSKARI JA SOITONOPETUS 2022-2023

Ilmoittautumislomake lukuvuoden 2022-2023 muskari- ja soitonopetukseen

HUOM! Soitonopetus on täynnä, varalle voi ilmoittautua.

Vanhat oppilaat täyttäkää lomake, jotta saamme ajantasaiset yhteystiedot.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

MLL jäsenyys

Huomioithan, että MLL jäsenenä saat jäsenalennusta ja voit edelleen liittyä jäseneksi. Jäsenenä olet mukana tukemassa tärkeää toimintaa ja saat erilaisia jäsenetuja.

Tärkeää! Mikäli sinulla tai lapsellasi on flunssaoireita, ethän tule paikalle. Kädet tulee pestä toimintaan tullessa ja lähtiessä ja huomioidaan muutenkin riittävä etäisyys muihin osallistujiin. Odotattehan ulkopuolella, että mahdolliset edelliset ryhmäläiset ovat ehtineet lähteä. Mikäli koronatilanteeseen tulee muutosta, otamme varauksen perua/ keskeyttää toimintaa. Pidetään yhdessä huolta toinen toistemme turvallisuudesta.