Perhekahvila

Perhekahvila on tällä hetkellä tauolla alueellisten rajoitusten vuoksi.

Tervetuloa tiistaina 13.4. klo 17-18 avoimeen Teams-keskustelutilaisuuteen!

Tule kuulemaan tarkemmin Perheille parasta työryhmän kyselyn tuloksista ja miettimään yhdessä minkälaisten aiheiden parissa kokoonnuttaisiin esim. etäperhekahvilaan tai etävertaisryhmään Orimattilassa.

Tästä linkistä pääset tilaisuuteen: https://teams.microsoft.com/…/19%3ameeting…/0…

Teams-kokoukseen liittyminen on helppoa:

-Liity Teams-kokoukseen edellisestä linkistä. Napsauttaessasi linkkiä, valitse:

Jatka tällä selaimella: Liity Teams-kokoukseen verkossa.

-Kirjoita nimesi.

-Määritä ääni- ja videoasetuksesi.

-Valitse Liity nyt.

-Kokouksen asetuksista riippuen pääset sisään välittömästi tai siirryt odotustilaan, josta joku kokouksen osallistujista päästää sinut sisään.

Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä etukäteen työryhmän jäseniin: Pia Varjonen Kimppa puh. 0447813721, Katri Mäki MLL puh. 0401628626 ja Sirkkuliina Laxén seurakunta puh. 0503399135.

Perhekahvila on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka. Vanhemmat voivat tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja lapset saavat leikkiseuraa.

Kahvila on avoinna keskiviikkoisin klo 9:30—12 MLL:n toimitilassa

(Ostoskeskus Orimatti, Erkontie 12)

Kahvi- ja voileipäpöytä 2,00€/perhe. Pelkkä kahvi/tee 1,00€. Voit myös ottaa omat eväät.

Kahvilan toiminta on vapaamuotoista ja ohjelmaa suunnitellaan yhdessä vanhempien ja vapaaehtoisten kanssa. Välillä käy vierailijoita tai voimme laulaa, leikkiä ja askarrella yhdessä lasten kanssa. Kerro omat toiveesi.

Kahvilan vapaaehtoisina toimii muutama itsekin äiti sekä kylämummi.

Lisää vapaaehtoisia ja kylämummeja & -vaareja otetaan mielellään mukaan porukkaan.

Perhekahvilan ohjelma kevät 2021

Muutokset mahdollisia

Toiminta käynnistyy toukokuussa, mikäli alueelliset rajoitukset sen sallivat.

5.5.

12.5.

19.5.

26.5.

3.6. Treffit puistossa

9.6. Treffit puistossa

16.6. Treffit puistossa

(*PHHYKY= Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymä)

Perhekahvila on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka, jossa vanhemmat voivat tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja lapset saavat leikkiseuraa.