Perhekahvila

Tässä muutama kuva perhekahvilan retkestä Kotieläinpuistoon toukokuussa.

Kaikille lapsiperheille avoin perhekahvila kokoontuu Erkontiellä Ostoskeskus Orimatissa Orimattilan MLL:n omassa tilassa joka KESKIVIIKKO klo 9:30-12:00. Kahvila on maksuton, mutta perimme kahvimaksun kahvipöydän antimista nauttivilta 1,50€/perhe. Tervetuloa mukaan!

Etsimme vapaaehtoisia perhekahvilan vetäjiä iloiseen vapaaehtoisten rinkiin! Jos sinua kiinnostaa vapaaehtoistyö, ota yhteyttä yhdistyksemme toiminnanjohtajaan.

PERHEKAHVILAN TAPAHTUMIA:

Sovitut tapahtumat on kirjattu alla olevaan listaan. Listaan tulee lisäyksiä sen mukaan, mitä toiveita perheiltä tulee ja mitä sovimme kevään aikana. Jos päivämäärän perässä ei lue mitään, kyseisellä kerralla on vapaata leikkiä ja seurustelua.

Jos sinulla on ehdotuksia, mitä haluaisit perhekahvilassa tapahtuvan, laita viestiä tulemaan.

3.1.2018 Kahvila avaa ovensa joulutauon jälkeen

10.1.

17.1.

24.1. Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymän (PHHYKY) edustaja kertomassa lapsiperheiden palveluista

31.1. ME&I- esittely / Linda

7.2.

14.2. Vietetään Ystävänpäivää

21.2. PHHYKY

28.2. TALVILOMA Kahvila kiinni!

7.3.

14.3. Martat

21.3. PHHYKY + Pääsiäisaskartelua

28.3. Pääsiäisaskartelua