Perhekahvila

Perhekahvila alkaa 15.2. jälkeen, mikäli alueelliset rajoitukset sen sallivat.

Keräämme tällä hetkellä kahvilakävijöiltä yhteystiedot, jotta voimme tiedottaa kävijöitä mahdollisesta koronatartunnnasta. Tietojen antaminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Tietoja säilytetään 3 viikkoa.

Perhekahvila on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka. Vanhemmat voivat tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja lapset saavat leikkiseuraa.

Kahvila on avoinna keskiviikkoisin klo 9:30—12 MLL:n toimitilassa

(Ostoskeskus Orimatti, Erkontie 12)

Kahvi- ja voileipäpöytä 2,00€/perhe. Pelkkä kahvi/tee 1,00€. Voit myös ottaa omat eväät.

Kahvilan toiminta on vapaamuotoista ja ohjelmaa suunnitellaan yhdessä vanhempien ja vapaaehtoisten kanssa. Välillä käy vierailijoita tai voimme laulaa, leikkiä ja askarrella yhdessä lasten kanssa. Kerro omat toiveesi.

Kahvilan vapaaehtoisina toimii muutama itsekin äiti sekä kylämummi.

Lisää vapaaehtoisia ja kylämummeja & -vaareja otetaan mielellään mukaan porukkaan.

Perhekahvilan ohjelma kevät 2021

9.6. Treffit puistossa

16.6. Treffit puistossa

(*PHHYKY= Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymä)

Perhekahvila on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka, jossa vanhemmat voivat tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja lapset saavat leikkiseuraa.