Perhekahvila

Perheiden syyspäivä Kimpassa ke 27.10. klo 9.30-12

TULE PAISTAMAAN MAKKARAA JA VIERAILEMAAN PERHEPIRTTIIN KESKIVIIKKONA 27.10.2021

Keskiviikkona 27.10.2021 Avoin päiväkoti Kimppa ja Orimattilan MLL järjestävät perheille yhteistä tekemistä.  Kimpan piha-alueella (Kuismapolku 4, Orimattila) on mahdollisuus leikkiin ja makkaranpaistoon klo 9.30-12. Tuothan omat makkarat mukaan!

Kimpan sisätiloissa toimii avoin Perhepirtti normaalisti klo 9-14. Perhepirttiin on mahdollisuus tulla leikkimään yhdessä lasten kanssa ja tapaamaan muita perheitä, tarjolla kahvit ja pientä välipalaa. Katso Avoin päiväkoti Kimpan koko syyslomaviikon ohjelma kalenterista https://peda.net/orimattila/v/pl7/avl

TERVETULOA!

Toivottelevat Avoin päiväkoti Kimppa sekä Orimattilan MLL

---------------------------------------------------------------

Perhekahvila on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka. Vanhemmat voivat tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja lapset saavat leikkiseuraa.

Kahvila on avoinna keskiviikkoisin klo 9:30—12 puistoissa/ MLL:n toimitilassa

(Ostoskeskus Orimatti, Erkontie 12)

Kahvi- ja voileipäpöytä 2,00€/perhe. Pelkkä kahvi/tee 1,00€. Voit myös ottaa omat eväät.

Kahvilan toiminta on vapaamuotoista ja ohjelmaa suunnitellaan yhdessä vanhempien ja vapaaehtoisten kanssa. Välillä käy vierailijoita tai voimme laulaa, leikkiä ja askarrella yhdessä lasten kanssa. Kerro omat toiveesi.

Kahvilan vapaaehtoisina toimii muutama itsekin äiti sekä kylämummi.

Lisää vapaaehtoisia ja kylämummeja & -vaareja otetaan mielellään mukaan porukkaan.

Perhekahvilan ohjelma syksy 2021

Muutokset mahdollisia. Seuraa ajankohtaista tiedotusta Facebook -sivulta https://www.facebook.com/MLLOrimattilanyhdistysry

ELOKUU

18.8. Varsapuisto, kauden avaus

25.8. Syyskauden suunnittelua, MLL tilassa

SYYSKUU

1.9. EI perhekahvilaa

8.9. MLL tilassa, syyskauden suunnittelua

15.9. Syyskauden suunnittelua

22.9. Tupperware-esittely/ Sini

29.9. Lapsiperheen lääkekaappi/ Orimattilan Apteekin edustaja

LOKAKUU

6.10.  MLL 100v

13.10. Arjen tuen palvelut - Tiina Leppänen/Phhyky

20.10. Vierailu Taidemuseolle ja kirjastoon. Kokoontuminen Kulttuuritalolla.

27.10. Perheiden syyspäivä avoin päiväkoti Kimpassa (Kuismapolku 4)  klo 9.30-12. Omat eväät ja makkarat mukaan.

MARRASKUU

3.11. Halloween- voit halutessasi pukeutua naamiaisasuun. Mukana perhekummitoiminnan koordinaattori Tiina Rintala-Siira/MLL Hämeen piiri

10.11. Isänpäiväaskartelua. Mukana Perheohjaaja Elina Tikka/ Päijät-sote

17.11. Vieraana psykologi Sinikka Ekonen

24.11. Nosh-esittely/ Selma Palo-Kiuru

JOULUKUU

1.12. Jouluaskartelua

8.12. Leivontaa Marttojen kanssa

15.12. Pikkujoulut

(*PHHYKY= Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymä)

Perhekahvila on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka, jossa vanhemmat voivat tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja lapset saavat leikkiseuraa.