Perhekahvila

Keräämme tällä hetkellä kahvilakävijöiltä yhteystiedot, jotta voimme tiedottaa kävijöitä mahdollisesta koronatartunnnasta. Tietojen antaminen on vapaaehtoista, mutta suositeltavaa. Tietoja säilytetään 3 viikkoa.

Perhekahvila on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka. Vanhemmat voivat tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja lapset saavat leikkiseuraa.

Kahvila on avoinna keskiviikkoisin klo 9:30—12 MLL:n toimitilassa

(Ostoskeskus Orimatti, Erkontie 12)

Kahvi- ja voileipäpöytä 2,00€/perhe. Pelkkä kahvi/tee 1,00€. Voit myös ottaa omat eväät.

Kahvilan toiminta on vapaamuotoista ja ohjelmaa suunnitellaan yhdessä vanhempien ja vapaaehtoisten kanssa. Välillä käy vierailijoita tai voimme laulaa, leikkiä ja askarrella yhdessä lasten kanssa. Kerro omat toiveesi.

Kahvilan vapaaehtoisina toimii muutama itsekin äiti sekä kylämummi.

Lisää vapaaehtoisia ja kylämummeja & -vaareja otetaan mielellään mukaan porukkaan.

Perhekahvilan ohjelma syksy 2020

Muutokset mahdollisia

ELOKUU

19.8. Syyskauden avaus: Toiveita syksyyn & vapaata oleilua, leikkiä ja kohtaamisia

26.8. Syyskauden suunnittelu jatkuu

SYYSKUU

2.9. Vapaata oleilua, leikkiä ja kohtaamisia

9.9. Varsapuisto

16.9. MLL 100 vuotta

23.9. Varsapuisto: Liikuntahetki lapsen kanssa klo 10.15/ Fitmill Tinja. Säävaraus, jolloin ollaan Fitmill Studion tatamilla & kahvila MLL tilassa.

30.9.

LOKAKUU

7.10. Perhekummitoiminta/ Tiina Rintala-Siira MLL Hämeen piiri

14.10. Laululeikkihetki/ Varhaiskasvatusohjaaja Sirkkuliina Laxén, Orimattilan seurakunta

21.10. Syysloma - ei kahvilaa

28.10. Esittelyssä Korelaisia kauneuden- ja ihonhoitotuotteita/ Riikka Kuosa-Ojala

MARRASKUU

4.11. Isänpäiväaskartelua

11.11.

18.11. Kuinka selvitä uhmaikäisen kanssa?/ psykologi Sinikka EkolaLomakkeen yläreuna

25.11. Nosh! vaate-esittely/ Selma Palo-Kiuru

JOULUKUU

2.12. Perheneuvola/ phhyky

9.12. Joululeivontaa, mukana Orimattilan Martat

16.12. Pikkujoulut

(*PHHYKY= Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymä)

Perhekahvila on lapsiperheiden avoin kohtaamispaikka, jossa vanhemmat voivat tavata muita samassa elämäntilanteessa olevia ja lapset saavat leikkiseuraa.