Koululaisten kesätoiminta

MLL Kesätoiminta 2021

Luovuutta, leikkiä, luontoa ja liikuntaa. Monipuolista toimintaa kesälomapäiviin keskustassa, Pennalassa ja uutena Mallusjoella 7-10 -vuotiaille

Viikko 1. 7. -11.6 klo 9-15 keskusta, Pennala ja Mallusjoki

Viikko 2. 14.-18.6 klo 9-15 keskusta ja  Pennala

• Keskusta: MLL toimitila, Erkontie 12/ Helinäntupa, Kuismapolku 4 (varmistuu ennen ilmoittautumisen alkamista)
  • Pennala: Pennalan koulu, Lankilantie 76
  • Mallusjoki: Koulu/ seurantalo
  • Hinta. 70 €/viikko, MLL jäsenille -10€. Sis. Lämmin lounas, välipala, ohjattu toiminta ja vakuutus.
  • Ohjaajina toimivat MLL iltapäivätoiminnan ohjaajat.

• Yhteinen toiminta-aika on klo 10-14.30, jolloin mm.retkeillään ja ulkoillaan sään salliessa lähialueella. Lounas tarjotaan klo 11-12 ja välipala noin klo 13.30-14. Toivottavaa on, että lapsi on mukana toiminnassa tämän yhteisen ajan.
  • Elokuun mahdollinen toiminta vahvistetaan myöhemmin.
  • Ilmoittautuminen auki etusivun lomakkeella 3.5.-14.5.
  • Kesäkuu tarkoitus järjestää myös TAIKURIKURSSI ma 21.6. tästä lisätietoa myöhemmin.
  • Lisätietoa: toiminnanjohtaja Katri Mäki

Toiminnan järjestyminen vahvistuu viimeistään toukokuun alussa, jolloin alkaa myös ilmoittautuminen. Seuraa netti- ja facebook-tiedotusta. Toimintaa järjestetään, mikäli alueellistet rajoitukset sen sallivat.

Olimme mukana Hämeenmaan Kannustajat -äänestyksessä. Lämmin kiitos kaikille äänestäjille, saimme 158 ääntä. Lisäksi saimme toiminnalle tukea Orimattilan Osuuspankilta. Lämmin kiitos!

* Lasten palaute toiminnasta on ollut todella positiivista molemmissa toimipaikoissa (kesä 2020 *