Koululaisten kesätoiminta

MLL Kesätoiminta 2022

Luovuutta, leikkiä, luontoa ja liikuntaa.

Monipuolista toimintaa kesäloman ensimmäisiin päiviin 7–10-vuotiaille.

Viikko 1. 6.–10.6. klo 9–15 Keskusta ja Pennala  (Mallusjoki peruttu)

Viikko 2. 13.–17.6. klo 9–15 Keskusta (Pennalan viikko 2 peruttu)

Keskusta: MLL toimitila, Erkontie 12, Pennala: Pennalan koulu, Lankilantie 76, Mallusjoki: Järvikunnan koulu, Mallusjoentie 270.

Yhteinen toiminta-aika on klo 10–14, jolloin mm. retkeillään ja ulkoillaan sään salliessa lähialueella.

Hinta: 60€/viikko. Sis. Lämmin lounas, välipala, ohjattu toiminta ja vakuutus.

Ilmoittautumiset alaosan nettilomakkeella.

Ilmoittautuminen on sitova. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vapaita paikkoja voi kysyä ilmoittautumisajan jälkeen.

Toiminnan järjestäminen edellyttää riittävää ryhmäkokoa 10–20 lasta/viikko/toimipiste.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Katri Mäki p. 040 162 8626 (ma-to klo 9–15) orimattilan.yhdistys@mll.fi

Kesätoimintaan ilmoittautuminen alaosaan aukeavalla nettilomakkeella 2.-20.5. Vapaita paikkoja voi kysyä ilmoittautumisajan jälkeen.

* Lasten palaute toiminnasta on ollut todella positiivista:

"Kivaa tekemistä, kavereita ja mukavat ohjaajat" (kesä 2020).

"Kaikki on ollut tosi kivaa". "Parasta oli kun istuttiin kuusen alla vesisateessa ja syötiin vaahtokarkkeja :)"(kesä 2021)*

Keräämme nimi- ja yhteystiedot vain kesätoimintaa varten. Kauden päätyttyä kerätyt tiedot hävitetään. Tietosuoja: https://www.mll.fi/tietosuojaselosteet/mannerheimin-lastensuojeluliiton-yleinen-tietosuojalauseke/

MLL KESÄTOIMINTAAN ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kesätoimintaan sivun alaosaan aukeavalla lomakkeella ajalla 2.-20.5.2022.Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Vapaita paikkoja voi kysyä ilmoittautumisajan jälkeen.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus ainoastaan sairastapauksessa/ tilalle saadaan uusi osallistuja.

Tietojasi käytetään vain MLL Orimattilan yhdistyksen kesätoimintaan, ei muuhun tarkoitukseen.

*AVI-rahoituksen vuoksi toiminta on kesällä 2022 kaikille saman hintaista,ei jäsenalennuksia. Perheen taloudellisessa tilanteessa voimme myöntää maksusta alennusta tai tukea. Ota rohkeasti siinä tapauksessa yhteyttä toiminnanjohtaja Katriin.

Tue työtämme, liity MLL Orimattilan yhdistys ry:n jäseneksi: https://www.mll.fi/tue-tyotamme/liity-jaseneksi/

Jäsenenä olet mukana tukemassa tärkeää toimintaa paikallisella ja valtakunnallisella tasolla.

Jäsenmaksu on 25€/vuosi.

Voit myös liittää perheen alaikäiset lapset jäseneksi (0-17v.) täyttämällä oman liittymislomakkeen. Laita Lisätietoja-kenttään aikuisjäsenen nimi.

Jäsenalennukset edellyttävät perheen aikuisen jäsenyyttä.

HUOM! Kesätoiminnasta 2022 emme voi antaa jäsenalennusta AVI-rahoituksen vuoksi, joka edellyttää hinnan olevan kaikille sama.