Koululaisten kesätoiminta

MLL Kesätoiminta 2021

Luovuutta, leikkiä, luontoa ja liikuntaa. Monipuolista toimintaa kesälomapäiviin Keskustassa, Pennalassa ja uutena Mallusjoella 7-10 -vuotiaille

TAIKURIKURSSI ma 21.6.klo 10-14 on peruttu vähäisen ilmoittautujamäärän vuoksi. Ilmoitamme uutta ajankohtaa myöhemmin.

Viikko 1. 7. - 11.6 klo 9–15 Keskusta, Pennala ja Mallusjoki

Viikko 2. 14. - 18.6 klo 9–15 Keskusta (Pennala ja Mallusjoki peruttu)

• Keskusta: Helinäntupa, Kuismapolku 4 p. 0400 399 791/ ohjaajat Heidi ja Anne.
  • Pennala: Pennalan koulu, Lankilantie 76 p. p. 040 547 0029/ ohjaajat Päivi ja Jarkko
  • Mallusjoki: Järvikunnan koulu, Mallusjoentie 270 p.045 1222475/ ohjaaja Paula Pihlava
  • Hinta: 70 €/viikko, MLL jäsenille -10€/viikko*. Sis. Lämmin lounas, välipala, ohjattu toiminta ja vakuutus.

• Yhteinen toiminta-aika on klo 10–14.30, jolloin mm. retkeillään ja ulkoillaan sään salliessa lähialueella. Lounas tarjotaan klo 11 ja välipala noin klo 13.30-14. Toivottavaa on, että lapsi on mukana toiminnassa tämän yhteisen ajan.
  • Ilmoittautumislomake auki ajalla 3.5.–23.5. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vapaita paikkoja voi kysyä ilmoittautumisajan jälkeen. Toiminta järjestetään, mikäli keskustassa ja Pennalassa osallistujia 10–20, Mallusjoella 8–12 lasta. Sivukylillä, mikäli paikkoja jää, voidaan ottaa mukaan myös 11–12-vuotiaita.
  • Ohjaajina toimivat MLL iltapäivätoiminnan ohjaajat.
  • Lisätietoa: toiminnanjohtaja Katri Mäki p.040 162 8626 (ma-to klo 9–15)

• Taikurikurssit alakouluikäisille:
    • Taikurikoulu TaikaTivoli ma 21.6. klo 10–14 MLL tilassa, Erkontie 12.
    • Taikurikoulun jatkokurssi ke 4.8. klo 10–14.Tervetuloa mukaan uudet osallistujat ja myös jo kesäkuulla osallistuneet oppimaan jälleen Uusia Temppuja!
    • Toiminnassa opetellaan monenlaisia taikanumeroita ja perehdytään taikurin rooliin. Ohjaajana toimii pitkän linjan ammattilainen taikuri Maarit Tiilikainen. Voit tutustua toimintaan, kotisivut: taikativoli.com
    • Hinta: 30€/osallistuja, sisarukset (2) 45€, sisarukset (3) 60€. MLL jäsenalennus perhekohtaisesta hinnasta -10€*. Oppimateriaali eli taikavälineet sisältyvät osallistujamaksuun, jotka saa omakseen kotiin vietäväksi! Päivään sisältyy lisäksi lämmin lounas.
    • Ilmoittautuminen alla olevalla lomakkeella 3.5. alkaen. Mukaan mahtuu 15 osallistujaa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kesätoimintaan ilmoittautuminen nettilomakkeella 3.5.-23.5.2021. Vapaita paikkoja voi kysyä ilmoittautumisajan jälkeen.

Kannattaa liittyä MLL jäseneksi! Jäsenmaksu on 25€/vuosi. Jäsenenä olet mukana tukemassa tärkeää toimintaa paikallisella ja valtakunnallisella tasolla. Lisäksi saat erilaisia jäsenetuja, mm. kesätoiminnasta -10€/viikko, alennusta paikallisilta yrityksiltä, hotelleista, laivamatkoista, nettikaupoista, jne. Jäseneksi voi aikuisjäsen liittää myös ilman erillistä jäsenmaksua alaikäiset lapset (0-17v). Liity jäseneksi:  https://www.mll.fi/tue-tyotamme/liity-jaseneksi/

Toimintaa järjestetään, mikäli alueelliset rajoitukset sen sallivat. Ilmoittautuminen muulta osin sitova ja peruutusmahdollista vain lääkärintodistuksella/jos saamme toisen osallistujan tilalle.

* Lasten palaute toiminnasta on ollut todella positiivista: Kivaa tekemistä, kavereita ja mukavat ohjaajat (kesä 2020). *

Keräämme nimi- ja yhteystiedot vain kesätoimintaa varten. Kauden päätyttyä kerätyt tiedot hävitetään. Tietosuoja: https://www.mll.fi/tietosuojaselosteet/mannerheimin-lastensuojeluliiton-yleinen-tietosuojalauseke/

MLL KESÄTOIMINTA ILMOITTAUTUMINEN

Kiitos ilmoittautuneille. 23.5.2021 mennessä kaikki ilmoittautuneet ovat saaneet paikan. Kirjeet on lähetetty emailiin. Toteutuvat viikot ja ilmoittautumistilanne: Keskusta viikko 1: 16 lasta, viikko 2: 15 lasta. Pennala viikko 1: 11 lasta, viikko 2: peruttu. Mallusjoki viikko 1: 8 lasta, viikko 2: peruttu. Mukaan mahtuu max 20 lasta/viikko. Sivukylillä mukaan voidaan ottaa myös tulevia ekaluokkalaisia sekä 11-12v. MUKAAN SIIS MAHTUU VIELÄ!

Taikurikurssit: 21.6. päivään ilmoittautuneita 8 ja 4.8. jatkokurssille 2. Toiminnan järjestäminen edellyttää 15 ilmoittautunutta/päivä.

Ilmoittautuminen kesätoimintaan alaosan lomakkeella ajalla 3.-23.5.2021.Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.Vapaita paikkoja voi kysyä ilmoittautumisajan jälkeen.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus ainoastaan sairastapauksessa/ tilalle saadaan uusi osallistuja. Tietojasi käytetään vain MLL Orimattilan yhdistyksen kesätoimintaan, ei muuhun tarkoitukseen.

Olimme mukana Hämeenmaan Kannustajat -äänestyksessä. Lämmin kiitos kaikille äänestäjille, saimme 158 ääntä. Lisäksi saimme toiminnalle tukea Orimattilan Osuuspankilta ja AVI:lta. Lämmin kiitos!

Tue työtämme, liity MLL Orimattilan yhdistys ry:n jäseneksi: https://www.mll.fi/tue-tyotamme/liity-jaseneksi/

Saat lisäksi jäsenalennusta mm. kesätoiminnasta.

Jäsenmaksu on 25€/vuosi.

Voit myös liittää perheen alaikäiset lapset jäseneksi (0-17v.) täyttämällä oman liittymislomakkeen. Laita Lisätietoja-kenttään aikuisjäsenen nimi.

Jäsenalennukset edellyttävät perheen aikuisen jäsenyyttä.