Vuokraustoiminta

Yamaha MG82CX
DB Opera 710DX

Turvaistuimet ja matkasängyt

Vuokrattavia vauvojen Ora Lux- turvaistuimia on 1kpl. Istuin on tarkoitettu vauvoille 0-13kg. Vuokra 5€/1-7 päivää, 10€/kk tai 50€/6kk.

Carena- matkasänkyjä löytyy 2kpl. Vuokra 5€/1-7 päivää tai 15€/kk.

9-36kg painoisille lapsille vuokraamme HTS BeSafe 1-2-3-turvaistuinta. Istuinta voidaan säätää lapsen koon mukaan. Isommilla lapsilla sitä käytetään korokeistuimena. Vuokra 5€/1-7 päivää tai 15€ kuukausi.

Välineet on palautettava samassa kunnossa kuin ne olivat vuokraus hetkellä. Mahdolliset pesu-, korjaus- tai uudelleenhankintakulut veloitamme vuokraajalta.

Toimitilan vuokraus

Orimattilan MLL:n toimitlaa (Erkontie 12) voi vuokrata esim. lasten syntymäpäiville, kokouksiin tai vertaisryhmätapaamisiin.

Tilan vuokra on 30€/kerta/päivä tai MLL:n jäsenille 25€/kerta/päivä.

Vuokraajan käytössä on kahvinkeitin, vedenkeitin, mikroaaltouuni ja jääkaappi. Vuokraaja huolehtii tilan siivouksesta ja on korvausvelvollinen mahdollisista rikkimenneistä tavaroista.

Yhteistyössä Orimattilan Taideyhdistyksen kanssa vuokraamme äänentoistolaitteita, videotykkiä ja valkokangasta.

Videotykki  20€/vrk

Valkokangas   20€/vrk

Videotykki + valkokangas  30€/vrk

Kaiutin+jalat, mikseri ja mikrofoni   100€/vrk

Kaiutin+jalka ja mikrofoni   60€/vrk

Kaiuttimia ja jalkoja on 2kpl. Mikrofoneja on 3 kpl (yksi normaali langallinen AKG, yksi langaton AKG SR45 ja yksi headset AKG C544).

Laitteet on palautettava siinä kunnossa, jossa ne oli laitteen luovutushetkellä. Jos laite vahingoittuu, hajoaa tai  häviää, laitteen vuokraaja on velvollinen korvaamaan rikkimenneen / hävinneen laitteen sen täydestä hankinta-arvosta. Vuokrattuja laitteita ei saa luovuttaa kolmannelle osapuolelle.

Vuokraus asioissa ota yhteys Orimattilan MLL p.040-162 8626 (arkisin klo 9-17).

Videotykin ja valkokankaan vuokraus asioissa ota yhteys Orimattilan Taideyhdistykseen p.044-708 9878.