Olan Olkkari

Olan Olkkari on kaikenikäisille tarkoitettu yhteinen (kulttuurien) kohtaamispaikka. Mukaan ovat tervetulleita niin kantasuomalaiset kuin muualta muuttaneet.

Tervetuloa kaikenikäisten tapaamispaikkaan

parillisten viikkojen tiistaina 4.10. – 13.12. klo 17 – 19:30

seurakuntakodin alasalissa (Kirkkopuisto 1). Käynti Heinämaantien puoleisesta ovesta.

Tule askartelemaan, tekemään käsitöitä, kokkailemaan yhdessä, pelailemaan, leikkimään tai ihan vain oleilemaan. Saat myös apua läksyjen teossa.

Kohtaamispaikka järjestetään yhteistyössä MLL:n, SPR:n, Orimattilan evlut. sekä Helluntai seurakuntien kanssa.

SYKSYN ALUSTAVA SUUNNITELMA 2022

Ti 5.10. Syksyn suunnittelua

18.10. Kokataan kiinalaista pullaa Da Fan opastuksella ja osa pääsee tekemään huovutettuja pannulappuja

1.11. Runoja kaikille! Tuo oma lempirunosi muiden kuultavaksi. Lisäksi koristellaan halloween-herkkuja

15.11. Askarrellaan joulukortteja vanhuksille lähetettäväksi, nautitaan kahvia ja teetä särpimien kanssa

29.11. Tehdään käpykukkia ja paistetaan lettuja

13.12. Vuoden viimeisellä tapaamisella vietetään joulua koristellen pipareita, joulutorttuja paistellen ja askarrellaan lankatonttuja ja paperienkeleitä kuusenkoristeiksi.

Lämpimästi tervetuloa!