Terhokerho


 

Tervetuloa Terhokerhoon!

 

"Olipa kerran suuri tammi, jonka alle kylän lapset kokoontuivat leikkimään. Vanhan tammen oksat ulottuivat laajalle ja antoivat lempeää suojaa auringon paahteelta tai yllättäviltä sadekuuroilta. Talvella sen oksistossa pesivät oravat, kesällä leijailivat kirjavat perhoset  nurmikolla sen ympärillä. Tammen ympärille oli pudonnut terhoja, joita oravat ja lapset kilvan keräilivät. Terhot kun sopivat niin moneen leikkiin. Niinpä paikkaa alettiin kutsua Terhokerhoksi. 

Mummut ja papat seurasivat lasten touhuja ja yhä useammin joku heistä innostui mukaan leikkiin. Aika usein joukkoon liittyi muitakin aikuisia ja vanhan tammen alla kaikui monenikäisten yhteinen nauru. Ne olivat lasten mielestä kaikkein hauskimpia hetkiä. 

Tammen terhot levisivät lasten taskuissa aina uusiin paikkoihin. Niistä kasvoi uusia tammia, joiden alle syntyi taas leikkipaikkoja – uusia Terhokerhoja, joissa lapset ja aikuiset leikkivät yhdessä."

 

Tämän tarinan pohjalta Suomen Kulttuurirahaston, SPR:n ja MLL:n yhteistyöhankkeena on syntynyt eri ikäpolvia yhdistävä Terhokerho. Orimattilassa ensimmäinen Terhokerho pidettiin 16.10.2014.

 

Terhokerhon suunnitelma KEVÄT 2022

 

TAMMIKUU

ei toimintaa

 

HELMIKUU

3.2. Pappilan puisto grillausta ja mäenlaskua

17.2.

 

MAALISKUU

1.3. Talvilomaviikon retki Pappilan puistoon

17.3.

31.3.

 

HUHTIKUU

14.4. Pääsiäinen

28.4.

 

TOUKOKUU

12.5.

26.5.

 

 

Terhokerho kokoontuu joka toinen torstai klo 17–19 MLL:n toimitilassa, Ostoskeskus Orimatti, Erkontie 12.

*Retkillä kokoonnumme suoraan paikan päällä. Omat grillattavat mukaan. Säävaraus, jolloin kerho MLL tilassa.

Muutokset ohjelmassa mahdollisia. Ajantasaista tietoa Terhokerhon Facebook-sivulta: Terhokerho Orimattila.

 

Kerho on maksuton. Tarjoiluista vapaaehtoinen maksu.

 

Terhokerho on Orimattilan MLL:n ja SPR:n paikallisosaston yhteistä toimintaa.

Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset: Yksin, yhdessä isovanhemman tai vaikka naapurin kanssa - tai koko perheen voimin. Mukaan toivotaan myös aikuisia, eläkeläisiä. Ihmisiä, joilla on aikaa ja halua toimia lasten kanssa.

Tulethan paikalle vain täysin terveenä. Aikuisilla maskisuositus.

 

TERVETULOA!